Logo_image00123

De Gemeente Waddinxveen heeft onlangs besloten een nieuwe visie op te stellen voor (de samenleving van) Waddinxveen met als tijdshorizon 2030. De komende maanden kunnen inwoners en vertegenwoordigers van diverse organisatie/bedrijven meedenken dan wel meepraten over de toekomst van Waddinxveen. Het streven is om te komen tot een gezamenlijk gedragen visie. Als aftrap van het visietraject overhandigen leerlingen van het Coenecoop College op woensdag 20 april hun toekomstbeeld aan burgemeester Cremers.

In mei worden drie toekomstcafés georganiseerd in Cultuurhuys de Kroon (Gouweplein 1, Waddinxveen). Aan de aanwezigen wordt gevraagd mee te denken over de uitdagingen en kansen voor Waddinxveen tot 2030. De data voor deze toekomstcafés zijn als volgt:
  • dinsdag 10 mei (gericht op ondernemers/bedrijven) 
  • dinsdag 24 mei (gericht op maatschappelijke organisaties) 
  • dinsdag 31 mei (gericht op inwoners van Waddinxveen)
 
De toekomstcafés vinden in de avond plaats (inloop van 19.00 tot 19.30 uur; de bijeenkomst duurt tot uiterlijk 22.00 uur). Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website: www.WV2030.nl. Deze website fungeert de komende maanden als centraal informatiepunt voor het visietraject met onder andere meer informatie over het proces (zoals openbare activiteiten na de zomervakantie). Het is de bedoeling dat in januari 2017 de visie wordt vastgesteld door de gemeenteraad. 
 
Uitnodiging
Op woensdag 20 april overhandigt een aantal leerlingen van Coenecoop College hun toekomstbeeld - aan de hand van een ‘word cloud’ - aan burgemeester Cremers. Tevens gaat de burgemeester in op het visietraject en treedt in gesprek met deze leerlingen over hoe zij Waddinxveen in de toekomst zien. Wij willen u graag uitnodigen voor deze bijeenkomst (van 09.30 uur tot 10.30  uur; locatie: Coenecoop College, Oude Dreef 6, 2741 ST Waddinxveen).