Normal_rocmodeshow
De School voor Mode van ROC Mondriaan in Den Haag presenteert op woensdag 29 juni as. twee wervelende modeshows op het evenemententerrein Lijm & Cultuur aan de Rotterdamseweg 272 in Delft. 
In deze industriële omgeving bouwt de school een catwalk waarop ruim 250 studenten uit alle leerjaren de creaties tonen die ze het afgelopen jaar gemaakt hebben. Thema’s dit jaar zijn onder andere ‘’De vier elementen’’ en ‘’Hollandse Meesters in de Mode’’ waarin studenten zich lieten inspireren door Frans Molenaar, Fong Leng, Victor & Rolf, Jan Taminiau en Iris van Herpen. Er worden twee shows gelopen, om 18.30 uur en om 21.00 uur. Voor de vroege show zijn nog kaarten à € 7,50 aan de zaal verkrijgbaar. U kunt ook reserveren via de School voor Mode, telefoon 088 – 666 3227.
 
Tien collecties van jonge modetalenten
Prachtige collecties van talentvolle jonge ontwerpers zijn te zien op de catwalk. Traditioneel presenteren studenten Mode niveau 2 tot en met 4 jaarlijks aan het eind van het schooljaar de modeshow als spectaculaire afsluiting van een jaar van hard werken. Het publiek bestaande uit familie, vrienden en geïnteresseerden wordt verrast met twee (identieke) shows van jonge en enthousiaste ontwerpers die hun creativiteit, materialen, professionaliteit, inzet èn talent tonen. Tijdens de show worden tevens de eindexamenpresentaties geshowd. Bovendien tonen nog tien studenten hun eigen unieke collecties.