Normal_beach-volleyball

Van maandag 19 tot en met vrijdag 23 september 2016 gaat het nieuwe sportseizoen van start tijdens de Nationale Sportweek. Bij The Hague Beach Stadium zijn deze week beachsportclinics voor leerlingen. Scholen kunnen zich hiervoor tot 5 september 2016 inschrijven.

Per dagdeel zijn er 2 verschillende sportclinics waarop u zich kunt inschrijven. Naast beachvolleybal is er keuze uit beachrugby of beachkorfbal. De clinics duren ongeveer 45 minuten. Per dagdeel kunnen er maximaal 200 kinderen meedoen. 

Aanmelden
Scholen hebben een uitnodiging en inschrijfformulier ontvangen voor de beachsportclinics. Inschrijven kan tot maandag 5 september 2016 door het formulier te sturen naar nsw@beachstadium.com. Geef daarin aan welke beachclinic u wilt volgen (1e en 2e keus) en met hoeveel kinderen. Ook vult u de contactgegevens van uw school en van de contactpersoon in. 
 
Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging. Voor het evenement volgt een mail met verdere details.
 
Vervoer 
Op het inschrijfformulier kunt u ook aangeven of u gebruik wilt maken van (gratis) busvervoer en vanaf welke locatie u opgehaald wilt worden. Het stadion is ook per fiets goed bereikbaar. Komt u met de auto? Bij het stadion zijn betaalde parkeerplaatsen. Bij de haven kunt u gratis parkeren. 
 
Goed om te weten
Het is belangrijk dat er minimaal 2 begeleiders meekomen die een actieve rol kunnen vervullen tijdens de activiteiten. 
Zorg dat de leerlingen bij aankomst in het stadion hun sportkleding al aan hebben.  
In de kantine is eten en drinken verkrijgbaar. Ook een lunch- of ontbijtarrangement is mogelijk. Neem daarvoor contact op via nsw@beachstadium.com. 
Familieleden mogen bij het sporten komen kijken. Dit kan vanuit de kantine in het stadion. 
Tijdens het evenement is de docent/begeleider van de school verantwoordelijkheid voor de waardevolle spullen. 
De sporten zijn buiten. Hou het weerbericht in de gaten en zorg voor voldoende water, zonnebrand of juist warme of droge kleding.